Kirjoitamme nyt aivan lyhyesti viime viikon tapahtumista, suruviestin vuoksi emme paivita nyt niin pitkasti ja perusteellisesti muutamaan viikkoon, mutta jatkamme myohemmin paivakirjamerkintojen pohjalta loppumatkan tapahtumista.

Zabaikalskin jalkeen matkustimme pitkan matkan junalla Chitan kautta Irkustkiin. Matka kesti noin 35 tuntia yhteensa. Naimme upeita maisemia junan ikkunasta, Baikal-jarven rantoja ja pikkukylia. Vietimme nelja paivaa Baikal-jarvella olevalla uskomattoman kauniilla Olkhonin saarella, joka on venajan suurimman vahemmistokansan pyha paikka, yksi maailman viidesta shamanistisesta pisteesta. Kavimme saarella Irkutskista kasin, joka on itaisen Siperian yksi suurimmista kaupungeista ja jota on ennen kutsuttu myos idan Pariisiksi. Eilen illalla saavuimme sateiseen ja kylmaan Tomskiin, joka tana aamuna nayttaa todella mukavalta poutasaassa.

Vietamme Tomskissa muutaman paivan ja teemme myos paivaretken laheiseen pikkukylaan. Tomskista matka jatkuu Yekaterinburgin kautta Moskovaan, ja sielta Suomeen.