Tulin tanne "nettikahvilaan" taas kun Kristian meni suihkuun viereiseen suihkyritykseen. Paasemme valilla suihkuun, mutta eme kovin usein. Itse olin eilen, niin en tanaan jaksa menna. Hiuksetkin jopa liehuvat tuulessa, niin ei tarvinne pesta viela vahaan aikaan. Suihku ja hiusten kuivaus maksoi 80 senttia, ei paha!

Tama paikka, ossa kirjoitan, olisi ollut mahdoton loytaa ilman paikallisten apua. Ovella ei ole mitaan kylttia, ja sita on jopa vaika nahda. Lapset pelaavat taalla peleja samoin kuin Suomessa. Uskomatonta, miten netti on jo kaikkialla!

Kiitos kaikille kommentoijille!Kivaa kuulla Suomesta kuulumisia. Vaarin neuvo on loistava, toinen tapa on katsoa, mita muut syovat ja ottaa samaa jos nayttaa hyvlta. Harmi, jos et Nora saakaan kamppaa, mutta onhan niita kylla paljon. Hyvaa aitienpaivaa taaltakin aideille! Kiva kun Elinan perhekin on loytanyt tanne! Onhan taalta aika pitka matka Malesiaan.. Jonain paivana tulemme taas, vaikka ei taman reissun aikana. On kauhea ikava teita jo Malesiaan nakemaan teita! Ruoka on ollut tosi hyvaa, jopa ne sisaelinsopat ovat oikeasti hyvia, vaikka kulttuurinen ajattelutapa estaa nauttimasta niista. Mutta alan tottua. Osaan aika hyvin jopa syoda puikoilla. Jonakselle: otetaan paljon kuvia. Ollaan otettu jo ensimmainen muistikortti tayteen. Soilille, ostimme kameran, pienen ja napparan, jossa samankokoinen muistikortti kuin meilla. Kiva kun kayt taalla aina kommentoiassa, Kotivaki: saan kylla tarpeeksi ruokaa, alkaa olko huolissanne. Aina voi syoda riisia jos kastike ei maistu:) Ja vain kaksi kertaa ruoka on ollut pahaa. Taallakin nyt aika kylma, kun ollaan vuoristossa, lunta satoi edellisyona. Mutta kaydaan myos rannalla. Piia: Hyva, etta paaset vihdoin ulos kun ei ole enaa siitepolya. Ja kauneushoitolassa varmasti ihanaa...

Kuulemma lordi voitti, uskomatonta! Henkka soitti yolla jymyuutisen.