Koysi siis venyy helposti jopa pari metria. Tama jakaa tippumisen aiheuttaman kuorman koydelle tasaisemmin, kuin jos koysi ei venyisi lainkaan. Alakoydella kiivetessa, eli silloin kun koytta viedaan kiipeilijan mukana ylos parin metrin valein tulevien varmistuspisteiden lapi, tippumiset ovat vahan pidempia kuin ylakoydella kiivetessa. Olemme kiivenneet viimeiset kolme paivaa putkeen. Hotellimme aulatadit ovat olleet huvittuneita, kun saavumme joka ilta aivan mutaisina ja hiesta markina hotellille iltahamarissa. Vetta kuluu runsaasti. Ekana kiipeilypaivana eras maanviljelijamummo tuli yllattaen kiipeilypaikalle. Han vei aurinkoisesti hymyillen viimeiset vesipullomme ja puolen yuenin setelin (5 senttia) maasta Jennyn yrittaessa kieltaa. Minun oli vahan vaikeaa tehda mitaan varmistuskoyden paasta Kristianin taas roikkuessa kaukana kalliolla. No, mummollakin oli varmaan jano ja sai viela pantin pullostakin.

Seuraavana paivana lahdimme kiipeilemaan kolmistaan amerikkalaisen Mattin kanssa. Han opiskelee ulkoilmayrittamista Alaskassa. Kristian teki Mattin kanssa kahden koydenmitan 40 metrisen reitin. Ylailmoista oli hauska katsella kun vesipuhveli hieroi takamustaan koko vartaloaan heiluttaen pensasta vasten. Olemme  kiipeilleet tahan asti vain melko helppoja reitteja.  

Eilen kiipesimme kahdestaan Twin Gate nimisessa paikassa. Paikka oli hieman hankala loytaa. Meilla on alueesta tehty kiipeilykirja, jonka avulla suunnistimme kolmisen kilometria riisipeltojen ja parin kylan lapi kalliolle. Twin Gate nimi tulee kahdesta suuresta luolaportista jotka olivat keskella kalliota. Paasin kokeilemaan lyhytta voimakkaasti ulospain kallistuvaa reittia, jota en kuitenkaan paassyt loppuun. Todella rankan paivan jalkeen lahdimme palaamaan viime tipassa ennen pimeaa. Paluumatka oli hieno. Tulikarpaset kiiluivat ilmassa ja sirkat, sammakot ja muut elaimet pitivat metelia. Taustalla lahestyva ukkonen iski salamia pimenevaan yohon. Jouduimme kahlaamaan viela 100 metria ilman kenkia tulvivan padon yli ja liftaamaan moottoripyoralla takaisin kylaan.