Moikka kaikille! Olemme edelleen Yangshuossa, josta kohta lisaa.

Nora: Ensiksi, onnea Noralle kampan johdosta! Tosi kiva, etta sait sen. Olemme remontoinnissa henkisesti mukana ja myos fyysisesti kun palaamme mikali hommia riittaa. Sulla on ainakin osaava Kotivaki sisustuksen ja remontoinnin suhteen.  Miten treenit on alkanut ja mita teette niissa, kerro vaan yksityiskohtaisesti ohjelmastas! Olin kuvassa 40 metrissa. Varmistajaani Mattia ei nay siina. Emme ole vielakaan paasseet tekemaan pitempia reitteja, mutta lukuisia siisteja lyhyempia kylla!

LidlBradr: Kuulostaa aika kiinnostavalta ja jannittavalta sun tan hetkinen elamantilanne. Tukholmassa on varmaan leppoisaa viettaa kesaa. Aika amerikanpsyko meininki noissa snobibaareissa varmaan. Onko mukavia tyokavereita ja miten riikinruotsi taittuu?

Madre: Ei malteta odottaa, etta paasemme katsomaan saarta. Ota kuvia ja ala tee liikaa toita! Mita uutta saareen on tulossa? Onko helteet jatkuneet?

Kotivaki: Kiipeily on sujunut tosi hyvin ja on taalla yhta turvallista kuin Turun ulkokallioilla. Onneksi teillekin on tullut vahan lampoa sinne Pohjolaan! Uskaltaisko aitikin menna uimaan?

Kati: Sullakin uudet kuviot eessa! Hauskaa, etta paaset Hkiin. Tullaan varmasti kaymaan. Kannattaa tosin harkita, kenen naapuriksi muuttaa...

Elina: Vuoristotauti on inhottava, meillakin paat jomotti, mutta sun kokemuksesi taisi olla astetta pahempi! Kannatta kayda Yangshuossa mikali tanne paaset, on leppoisa ja kaunis paikka. Taalla tulee varmasti nollattua tyot! Hauskaa juhannusta Shanghaihin ja saunokaa meidankin puolestamme!

Maikku & Aake: Kiva kuulla teistakin! Ootteko kaynyt kiipeilemassa? Emme voi luvata ylimaaraisia kiipeilykamoja, lahettaminen ei mitaan superhalpaa ja muutenkin luottarajat paukkuu.  Ei voida kantaakaan mitaan takas kun reput tays jo Jennyn mekkoja. Mukavat juhannukset Raumalle.

Sananjalka: Kiitti terveisista!