Matkablogimme jäi valitettavista syistä kesken. Isoäitini menehtyi yllättäen, eikä meillä ollut enää voimia kirjoittaa blogiin kokemuksiamme. Emme kuitenkaan unohtuneet Yekaterinburgiin, vaan olemme jo Suomessa, jossa olemme viihtyneet syyskuun 8. päivästä lähtien.

Pari uutta matkaa on jo takana, 10 päivän Tukholman visiitti ja 6 päivän Ranskaan ja Saksaan suuntautunut matka. Kristian on tosin ollut jo muutaman kuukauden Euroopan kiertueella, nyt töiden parissa.

Jälkikäteen olen miettinyt paljon matkaamme, ja parhaiten mieleeni on jäänyt muutama paikka, kuten tämä,
jossa näimme upean jätikön sulamisvedestä muodostuneen järven ja itse jäätikön tietysti, kuva tässä vielä uudestaan:

100692.jpg

Täällä vietimme hääpäiväämme ja kiipeilimme, se oli myös upeaa. Yllättävä käänne vei meidät Malesiaan. Kirjoitimme päivityksen erään ostoskeskuksen toimistotiloista, joissa oli naisvirkailijoita univormuissaan tekemässä töitään. Meitä seurasi koko ajan vartija! Kun olimme päässeet kiipeilyn makuun jo Kiinassa, halusimme jatkaa sitä vielä ja matkustimme Thaimaaseen Krabille kiipeilemään kuukaudeksi.
Yksi kuva sieltä tässä:
146648.jpg

Thaimaasta kävimme vielä Malesian serkkuja tapaamassa, jotka muuten ovat sittemmin muuttaneet takaisin Suomeen, ja lensimme Malesiasta Pekingiin. Madrena tunnettu Kristinin äiti liittyi täällä seuraksemme loppumatkaksi.

Siperiassa olimme, ja sen kyllä huomasi.

Loppumatkasta ei ole enää paljon merkintöjä, mutta koitan laittaa pian uusia kuvia matkasta vielä loppukoosteeksi!