Taas pari paivaa on vierahtanyt mielettoman nopeasti! Olemme pitaneet itsemme kiireisena kaymalla uimassa vesipuistossa ja toisena paivana kiipeilemassa yhdessa ostoskeskuksen valtavassa kiipeilyhallissa. Vesipuisto tuli minulle tutuksi jo kahdella aikaisemmalla Malesianmatkallani, mutta sinne oli taas aivan yhta hauskaa menna! Puisto on valtavan ostoskeskuksen yhteydessa (yllatys), ja sinne mennaan sisaan suuren sfinksin kautta. Ostari itse on pyramidin muotoinen kuusikerroksinen rakennus, jonka pohjalla on tekojaa eli luistelukentta. Kun kavelimme ostarin lapi kohti vesipuistoa, minun oli vaikeaa hillita itseani ryntaamasta kauppoihin katselemaan kaikkea kivaa. Vesipuistossa oli useita valtavia vesiliukumakia; putken muotoisia, joissa liu'uttiin isoilla renkailla tai suoria, joissa vauhti kasvoi paatahuimaavaksi. Yhdessa maessa liu'uttiin matoilla vatsallaan, paa alaspain. Lisaksi puistossa oli uima-ranta  -allas, jonka reunalla oli oikeaa valkoista hiekkaa ja jossa tuli aallokkoa saannollisin valiajoin. Meita oli mukana mina, Kristian, Oona ja Robin. Olimme aivan innoissamme ja ryntailimme uudestaan jonottamaan liukujen jalkeen. Onneksi paiva oli maanantai, jolloin ihmisia oli melko vahan, eika jonotus kestanyt ikina kauaa. Vesipuiston jalkeen menimme viela samassa yhdeydessa olevaan huvipuistoon, jossa olimme aivan yhta riemuissamme, lukuunottamatta ehka Kristiania, joka ei kauheasti valita "vatkauslaitteista". Merimiehen kosto -niminen laite oli todella hurja, se oli samanlainen kuin Linnanmaen (vai Sarkanniemen?) viikinkilaiva, mutta erosi siita siten, etta laiva nousi aivan ylosalaisin jolloin ihmiset istuivat paa alaspain. Oona oli aivan kauhuissaan laitteessa, koska han pelkasi turvalaitteiden aukenevan. Kavimme myos hamahakkia muistuttavassa laitteessa, jossa sai itse saadella omaa korkeuttaan ja muutamassa muussakin Kristianin rentoutuessa pelihallissa. Paivan lopuksi raahauduimme vasyneina taksiin, jolla menimme kotiin Elinan nakkikastikkeen ja perunoiden aarelle.

Eilen kavimme kiipeilemassa toisessa ostarissa. Kiipeilyhalli oli todella laadukas, siella oli jokaiselle jotakin kiipeiltavaa. Oona ja Robin ovat luonnostaan todella lahjakkaita kiipeilyssa. Kummatkin paasivat useita seinia ylos asti. Robin kiipesi myos fyysisesti vaativaa reittia yhta korkealle kuin mina, ja han olisi paassyt pidemmallekin, mutta jatkon irrottaminen oli esteena. Kristian oli nimittain juuri liidannut ylos ja kiinnittanyt koytta reitin varrella oleviin jatkoihin, ja toisena kiipeilevan taytyy irrottaa koysi jatkoista. Olemme menossa sinne lahipaivina uudestaan.

Ai niin, ostin uudet bikinit, koska huomasin, etta vanhat olivat kuluneet aivan lapinakyviksi takapuolesta! Kuluma oli tullut todennakoisesti Yangshuossa mutaliukumaesta, silla liuku oli luonnonkivea ja aika karhea. Arvatkaa vain, huomasinko taman vasta vesipuiston jalkeen...

Tanaan olemme kayneet Kuala Lumpurissa hakemassa uudet viisumit Kiinan konsulaatista ja viemassa passit Venajan konsulaattiin. Takaisin tultuamme katselimme vain telkkaria ja soimme Elinan tekemaa paistettua riisia, aivan mahtavan herkullista! Oona oli jarjestanyt minulle ja Kristianille talla valin tosi mieluisan yllatyksen, siivonnut meidan huoneemme! Robinin mainoskuvaukset menivat kuulemma hyvin, ja han sai palkkaa noin 100 euroa! Olimme katsomassakin niita, en muista kirjoitimmeko siita jo. Aika jannaa oli katsella, kuinka rankkaa tyota esiintyminen on! Ottoja hiottiin uudestaan ja uudestaan.

Huomenna ehka uimaan, ja viikonloppuna kiipeilemaan. Illalla menemme viela lahipuistoon kuntoilemaan. Kuulemisiin!