Kiitti kaikille taas terveisista!

Lauri: Sun reissu kuulostaa mahtavalta. Ootteko nauttineet Berliinista asuinpaikkana? Ootko kaynyt jo Tachelesissa illal? Se on se hieno hylatty tehdas, joka on taynna gallerioita ja graffiteja. Mita ootte tehnyt kaupungissa? Mites kiipeilyt sujuu? Hyvaa jatkoa sinne ja nahdaan syyskuussa sitten!

Kotivaki: Paketti tuli eilen, ja sen sisalto nautittiin nopeaan tahtiin. Oli ihana yllatys, kolme jattisuurta karkkipussia verensokerinmittausliuskojen kylkiaisina! Kuulosti kivalta rantareissulta, nauratti aika paljon kun kuultiin Jojon kokemuksista! Malkkari muistaa meidat hyvin, ja juttelee meille paljon kaikkea punjabiksi/bahasaksi! Robin ja Oona tulkkaavat aina bahasaa.

Nora, kuulostaa hyvalta suunnitelmalta! Olis kiva jo paasta kattoo kamppaa!

Jonas, kerrottiin musiikkiterveiset eteenpain. Robin perusti oman blogin, http://crazyclimber-robin.blogspot.com/. Kaykaa katsomassa ja kertomassa kuulumisia!

Julia, hieno kaantokassi! Kaytiin jo aanestamassa! Kerro sitten miten kavi!

Eilen kavimme taas kiipeilemassa, Elinakin oli mukana! Kaikki tykkasivat taas tosi paljon! Aidit, tama on haaste teille kun tullaan takaisin, kiipeilya ainakin 10 metriin!