Aluksi ennen matkapaivakirjaosuutta kommenttia kommentteihin.

Elina: Kiitos kutsusta, harkitsimme sita mutta tulimme siihen tulokseen, etta meilla on liian vahan aikaa emmeka ehdi tekemaan koukkua sinne. Taytyy kohta jo suunnata Pekingiin. Olisi ollut kiva tutustua ihan livena! Jos tulet kaymaan Turussa, olet tervetullut meille!

Jojo: Yksi yyberlaukku tulossa! Onko Jonaksella toiveita? Julialle tulossa silkkia? Voi olla, etta laitetaan postiin kun on aika paljon kamaa mukana jo muutenkin...

Kotivaki: Kiva etta ristiaiset menivat hyvin, ja Annikkikin oli tyytyvainen. Teidan pitaa sitten nayttaa kuvia.

Madre: Kivaa saarireissua, ja onneksi teillakin on jo paremmat ilmat! Urheilija tarvitsee urheiluhieronnan! Hyva etta Henkka on viihtynyt toissa. Viisumin jatko saatiin hoidettua Lijiangissa, 15 minuutissa ja saimme jopa yli kuukauden viisumin pidennyksen, joten Venajan ja Kiinan viisumi menenvat aika paljon paallekkain. Ei tule kiiretta ylittaa rajaa. Jatamme Mongolian valiin ja menemme Venajalle Pohjois-Kiinan, Manchurian kautta.

Annukka: Juu, taalla on tosiaan aika ihanaa, vaikka Kristian valilla tuskailee kun on muka liian kuuma...Mita olet hommaillut kesalla, meetko Ruisrockiin?

Hapi&Jepi: Onpa kiva, etta Kaunotar ja Kaljupaakin lukevat tarinaamme! Ihania mokkipaivia teille, nahdaan siella kun palaamme Suomeen! (Laiturilla klo 7.00 2.8.)