Jonas, pistimme tanne sulle pikku mainoksen. Tuomme sulle vareja varmaankin pekingista. Ei oo taallakaan mitenkaan hinnalla pilattuja. Jatka vaan treenia. Jos kehitykses jatkuu tata rataa niin sut napataan 16 vuotiaana pixarille animaattoriksi tai jotain vastaavaa. Lisaehdotus, tee joku lyhyt sarjakuva, kirjota tarinat siihen jne. Tulis varmaan hieno. Lisaehdotus: lisaa haastetta ja tee kuvia liikkeen kanssa, hankalat jutut kehittaa, kysy multa jos haluat tekniikkavinkkeja (kuvisnumeroni oli 6.)

Julia onnea kortin ja sen tuoman uudenlaisen vapauden johdosta. Helpottaa teidan kotivaenkin kuskaamisia kolmanneksella. Terveisia myos Ollille! Kerro mita sait aikaiseksi ommellessasi?

Bradr: Ootko ehtinyt harrastaa mitaan tyon teon ohella, miten olkapaa ja selka voi? Onko elintasovatsasta viela mitaan merkkeja.  Paljon kertyy tunteja viikossa? Kerro vahan lisaa tyokavereistasi ja onko Ruotsissa potentiaalisia tyttokavereita? Tsekkaan MP3 soittimia. Kayko postitus? Ainakin lapparit vaikuttaa hitusen halvemmilta. Ebay saattaa tulla saman hintaseksi. Kerron kunhan saan kartotettua tilanteen. Mita teet Tukholmassa toitten jalkeen? Miten vertaisit Tholmaa Kusikseen?

Nora: Miten tilanne kampan kanssa on edennyt ja mita ootte saaneet siella aikaiseksi. Joko tyyli ja kokonaisuus alkaa hahmottumaan yksityiskohtia myoten? Ottaa varmaan aikansa. Ootteko ottaneet Treeneissasi muuten jonkinlaisia vertailutuloksia kuten Cooperin testin tai vastaavaa, johon voitte sitten verrata kehitystasi myohemmin. Miten reisi jaksaa ja kuinka paljon ja miten treenaat viikossa. Me ollaan saatu kiipeilykipina Yangshuon jalkeen ja vastoin normaaleja reissuja ulkomaille ollaan yritetty pitaa kiipeilykuntoa ylla ennen kuin paastaan Krabille. Oon vetanyt leukoja ja roikkunut yhdella kadella ja tehnyt vatsoja (rambo), lenkillakin oon kaynyt perati kerran.

Kiitoksia myos Helille terkuista, olis tosi kiva jos Mummi ja Heli sais vaikka naita blogijuttuja printattuina luettavaksi, niin pysyivat hekin tapahtumien tasalla!

Madre: Miten kesa etenee ja pitaiskohan jo paljastaa kaikille, etta olet nailla nakymin tulossa Kiinaan ja paluumatkalle Venajalle matkaseuraksemme!

Anna: Hyva, etta Annikin input/output pelittaa, ollaan edelleen tosi iloisia teidan puolestanne! Vauvan kanssa saa varmaan itsekin kokea uudelleen ahaa elamyksia kun meille jo tutut  asiat ovat niille viela tuoreita ja ihmeellisia. Toivottavasti, ette ole kovin vasyneita yollisesta valvomisesta!

Kotivaki: Miten Yyterinreissu meni?